De Bijtels te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De Bijtels

De Bijtels exclusief boeken voor Noord Nederland? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Feesttent, zaal, kroeg, festival of bruiloft. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!

Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme berg energie gebracht. Het enthousiasme van de vijf ervaren muzikanten straalt er van af  en de dansvloer zal dan ook al snel te klein zijn.

Meezingen, meespringen, of gewoon genieten. Het kan en het zal gebeuren. Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd. Een muzikale reis die de bezoeker voert van ouderwetse rock ‘n roll tot de hedendaagse knallers met een tussenstop bij de nederpop, après-ski en dampende rock.

Eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken had, maar ook dat je blij bent, dat je er bij bent geweest!

De Bijtels bestaan al ruim 10 jaar en hebben in die tijd twee albums opgenomen en de halve finale bereikt van The Clash of the Coverbands BENELUX 2011-2012.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden! 

Vraag offerte aan