48Special te boeken via Artiestenbureau MEProductions

48Special

48Special boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Deze 4-mans band zet de vaderlandse podia in vuur en vlam met hun aanstekelijke muzikale mix van Soul, Rhythm Blues, Jump, Jive en Latin.

Uitgerust met instrumentarium als contrabas, sax, drums en gitaar bewijst deze band dat echte muziek tijdloos is. Voeg daar de prachtige meerstemmige vocalen aan toe, gezongen door 4 charismatische koppen en je weet: deze mannen weten waar Abraham zijn 'mojo' haalt.

Soms klein en akoestisch op een chic tuinfeest, dan weer in vol ornaat knallend op een groot festival, bedrijfsfeest, bruiloft of dampende club. Wat altijd blijft is de onontkoombare energie en liefde voor muziek. Veel gehoorde positieve geluiden: 'jullie stralen zoveel spelplezier uit, het spat gewoon van het podium'

Vanaf 2011 is de band ook te boeken als 48Special & The Horn Kings, waarbij 48Special is uitgebreid met een 3-mans blazerssectie, waardoor de band nog meer feest-garantie biedt. In deze bezetting is er inmiddels een live-dvd opgenomen en zal de band ook op diverse zomerfestivals te bewonderen zijn.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan