ABBA Revival te boeken via Artiestenbureau MEProductions

ABBA Revival

MEProductions Abba Revival Boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

ABBA Tribute Band REVIVAL is onlangs uitgeroepen tot de Britse Official No.1 ABBA tribute act door de Vereniging van music agents in Groot-Brittannië. De gerenommeerde ABBA show is keer op keer een hit in het Verenigd Koninkrijk. De band heeft zich over de hele wereld bewezen. Het publiek staat keer op keer perplex. Met optredens in Europa, het Midden Oosten en andere uithoeken van de wereld heeft ABBA Tribute Band Revival haar sporen verdient.

Sinds de zomer van 2006 zorgen Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) en Marcus (Björn) er voor dat ABBA Revival alle verwachtingen overtreft.

Lisa: "Het is niet alleen een zaak van het zingen van de liedjes. We moeten ABBA presenteren zoals het ook was. Elk nummer, elke nuance van elk couplet en refrein is ingebakken in het publiek, we hebben dus geen ruimte om fouten te maken, alles moet perfect zijn. Dit zorgt er voor dat wij elke show weer voor de volle 100% er voor moeten gaan om de prestatie van de vorige show te evenaren.

Nina wel bekend als Agnetha op het podium is een ware ABBA fan. Voor haar is het spelen in de ABBA Band een droom die uitkomt. "Ik heb geluisterd naar ABBA voor zo lang als ik me kan herinneren en alle danspasjes en routines oefende ik vroeger met vrienden.

En net Als Agnetha en Lisa is de hele band gepassioneerd als het om ABBA gaat. Allemaal delen ze het ABBA gevoel en dat zorgt er voor dat ze elke keer weer een spetterende performance neer kunnen zetten. De energie van het publiek zorgt er elke keer weer voor dat we gemotiveerd blijven om dit werk te doen.

ABBA REVIVAL ™ neemt het publiek mee op een muzikale reis terug naar die bedwelmende pop- disco dagen toen ABBA de dienst uitmaakte op de dansvloer !.

Ze garanderen dat ze iedereen aan het dansen krijgen, zelfs de grootste negatieveling zal worden omgevormd tot een fanatieke danser

Vraag offerte aan