Acoustically Yours te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Acoustically Yours

Acoustically Yours boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Acoustically Yours is live muziek op een prettig volume. Ontroerend klein en intiem tijdens een huwelijksvoltrekking, heerlijke jazzy achtergrondmuziek bij een receptie of diner en de swingende dance classics band voor een feestavond!

Met Acoustically Yours haal je alles in één keer in huis!

Acoustically Yours bestaat uit gerenommeerde muzikanten (o.a. bands van Paul de Leeuw, Cor Bakker, Guus Meeuwis, Metropole Orkest, Glenn Miller Orchestra), die zich hebben gespecialiseerd in het maken van live muziek op een aangenaam geluidsniveau. Op de achtergrond waar het moet, op de voorgrond waar het mag! Acoustically Yours kan, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget, samengesteld worden als duo, trio, kwartet of zelfs nog groter.

De basisbezetting is zang, gitaar, bas en saxofoon, maar ook combinaties met piano/keyboards en drums zijn mogelijk, evenals een geheel instrumentale bezetting. Het up-to-date repertoire bestaat uit (een mix van) jazz, pop, dance classics en easy listening.

Acoustically Yours kan geheel onversterkt spelen en is dan dus ook mobiel. Staan alle gasten buiten? Zij komen naar u toe! Verplaatst het gezelschap zich van boven naar beneden? Zij lopen met u mee! Uiteraard is het ook mogelijk de band mobiel te laten beginnen om later op de avond vanaf een vaste plek versterkt verder te gaan (bijvoorbeeld met swingend repertoire).

Op Verzoek

Acoustically Yours op verzoek is een interactief optreden waarbij de gasten zelf mogen kiezen wat er gespeeld wordt! De band heeft een zeer uitgebreide keuzemenukaart met liedjes bij zich, passend bij de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan de “Romantische Menukaart”, met de mooiste zwijmelliedjes voor huwelijksreceptie of diner, of een algemene menukaart vol met de leukste hits. Ook kan een menukaart op maat worden gemaakt rondom een thema. Voor bedrijfsfeesten, beurzen, presentaties, etc., kan de menukaart worden voorzien van het bedrijfslogo.

Acoustically Yours is perfect geschikt voor bijvoorbeeld recepties, diners, huwelijksvoltrekkingen, bedrijfsfeesten of bruiloften, maar is ook prima inzetbaar tijdens beurzen en presentaties.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan