Akoestini's te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Akoestini's

Akoestini's boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De Akoestini's beogen het onder de aandacht brengen van leuke liedjes uit vroeger tijd ter verhoging van sfeer en de feestelijkheid.

Het repertoire bestaat uit:

Hollandse meezingers, swing, country, folkloristische dansmuziek, populaire liedjes uit Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italie, Rusland, Ierse folk-songs, rock 'n roll, Latin, Tango, Klezmer, Franse walsen, Polka's, Ja Zuster Nee Zuster, Kinderen voor kinderen, Zeemansliederen, Cajun, Musette, Johnny Jordaan en nog veel meer moois uit de jaren '50, '60 en '70.

De Akoestini's spelen met evenveel plezier en overgave voor een dans- of zanglustig publiek als voor een publiek dat meer gesteld is op sfeervolle achtergrondmuziek. De repertoirekeuze is flexibel en afhankelijk van de sfeer van het moment.

Met de Akoestini's haalt u twee ervaren multi-instrumentalisten in huis die met de nodige humor en veel gevoel voor show een zeer breed repertoire brengen. De Akoestini's zijn inzetbaar als akoestisch ambulante act maar zij kunnen ook gebruik maken van een professionele geluidsinstallatie.

Het programma is zeer veelzijdig en geschikt voor bruiloften, recepties, jubilea, verjaardagsfeesten en openingen.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan