Alain Clark te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Alain Clark

Alain Clark boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Zeven jaar geleden zette deze ‘singer-soulwriter’ in Nederland zijn eerste voorzichtige schreden op het Engelstalige pad met het album Live it Out. Een gelukkige carrière move, want zijn toegankelijke Engelstalige liedjes vielen bij zo’n groot publiek in de smaak dat het album met zevenmijlspassen richting de platina status marcheerde (inmiddels meer dan 160.000 verkochte exemplaren). De populariteit van de bevlogen, maar immer bescheiden geboren, Haarlemmer steeg daarmee evenredig naar grote hoogte.

Met de opvolger Colorblind, wil Alain Clark vooral een positief geluid laten horen. Hij borduurt voort op de sound en de sfeer van zijn voorganger en muziekstijlen als soul, funk en pop blijken op dit album weer wonderwel samen door een deur te kunnen. Het is weer een echte ‘Clark’ geworden, want hij tekende niet alleen grotendeels voor alle teksten en muziek, maar ook voor de productie van het album.

Inmiddels heeft het buitenland Alain ook ontdekt. In Italië heeft Alain al een top 10 hit en onlangs kwam Colorblind in Zwiterland op nummer 24 binnen van de albumlijst. Alain treedt in beide landen regelmatig op. Inmiddels staan er ook releases geplanned voor de Baltische staten.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan