Arie Claassen te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Arie Claassen

Arie Claassen boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd in Meppel.

Arie Claassen is een gepassioneerde muzikant met heel veel jaren muziekervaring. Hij heeft een uitgebreid repertoire waaronder klassieke hits van bijvoorbeeld The Beatles, Bob Dylan, Neil Young, Simon and Garfunkel, Creedence Clearwater Revival, Rolling Stones en Elvis Presley. Maar hij speelt ook nummers van onder andere U2, Snow Patrol, Red Hot Chilipeppers en Coldplay. Ook wordt natuurlijk de pop van eigen bodem niet vergeten. Vele hits van onder andere Boudewijn de Groot, De Dijk, Bløf, The Scene, Doe Maar, Racoon en Guus Meeuwis zullen de revue passeren. Zelfs een smartlap behoort tot de mogelijkheden. De keuze van de nummers wordt altijd aangepast aan de gelegenheid en Arie staat altijd open voor verzoekjes. Het juiste lied op de juiste plaats en tijd zullen we maar zeggen.

Arie Claassen begeleidt zichzelf met gitaar en mondharmonica en geeft exclusieve huiskamerconcerten in de intieme en vertrouwde eigen omgeving. Daarnaast speelt Arie voor groot en klein publiek op recepties, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, BBQ’s, trouwerijen, verjaardagen, feestelijke openingen, maar ook in restaurants, op terrassen of zomaar op een gezellige avond met vrienden. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Muziek van Arie Claassen maakt je eigen bijzondere feest compleet. Live muziek die altijd passend is en nooit opdringerig of te hard!

Vraag offerte aan