Snollebollekes  te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Snollebollekes

Snollebollekes boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en….. Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot!
Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan. Zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Na de basisschool cum laude te hebben afgerond en zijn studie Frietologie in Leuven met twee patatten in z'n neus te hebben doorlopen keerde hij terug naar Nederland om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland's bekendste feest DJ) volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.
Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”, de opvolger Snollebolleke belandde zelfs bovenaan de Belgische chart en ging de geschiedenis in als de carnavalskraker van 2014! De ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival!

Met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”... STOP! En DOOR!


Vraag MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan