D-licious Vocals te boeken via Artiestenbureau MEProductions

D-licious Vocals

D-licious Vocals boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Drie top zangeressen uit de Nederlandse muziekwereld hebben de handen ineengeslagen. Solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-LICIOUS!

D-licious a capella songs

Elke fluistering hoorbaar, elke ademzucht voelbaar, elke emotie tastbaar. Dát is wat D-licious a capella is! Puur, intiem, persoonlijk, eerlijk, grappig èn verrassend. Want vergist u niet! Met het grootste gemak gooien deze zangeressen het roer om en zetten - jawel, a capella - de boel op stelten. Voetjes van de vloer en meezingen maar.

D-licious Vocals loopt rond met een muzikale keuzemenukaart. De “gerechten” op dit menu verwijzen op een cryptische manier naar het te zingen liedje. Met wat gepuzzel komt u er misschien achter welke titels er verborgen gaan achter de omschrijvingen. U maakt een keuze en de dames zetten het liedje ter plekke in, a capella en onversterkt. Een quiz en een muzikaal intermezzo ineen!

Zo u wilt, worden de namen van de gerechten op de menukaart aangepast aan het thema van uw feest of bijeenkomst en/of de kenmerken van uw bedrijf, vereniging of privé-gezelschap. En met drie verschillende gangen is het muzikale voer voor uw receptie, diner of feest compleet! Het directe contact met, en de interactie tussen de D-licious zangeressen en uw gezelschap, zorgen voor een intieme en ontspannen sfeer en leveren bovendien een unieke en onvergetelijke muzikale beleving: Straight to your heart!

Het a capella concept is ook beschikbaar met Kerst hits. Tevens kan een lied op maat worden gemaakt.

Richtlijn: 3 x 25 minuten

D-licious unplugged

D-licious Unplugged past zich volledig aan de weersomstandigheden aan! Met een ijskoude Chardonnay op een warme zomerdag of met een warme chocolademelk bij een knapperend haardvuur: D-licious Vocals raakt de juiste snaar dankzij de verenigde krachten van drie zangeressen en één gitarist uit het topsegment van de muziekindustrie.

Jarenlange ervaring op het podium vindt u nu gebundeld in de eenvoud van een enkel instrument en 3 stemmen. Vanuit de liefde voor muziek en het plezier van samenzang passen de dames zich moeiteloos aan de temperatuur aan. Altijd sfeerverhogend omdat u en uw gasten centraal staan. Een zomerse “Lambada” of winters “Wonderland”; no matter what, always straight to your heart!

Richtlijn: 3 x 40 minuten

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan