Big Black & Beautiful te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Big Black & Beautiful

Big Black & Beautiful boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David. Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren.

De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af.

Wat maakt B, B & B zo speciaal?
Redenen te over, want we hebben het hier over de drie beste Soul zangeressen van Nederland, die de beste songs van de wereld gaan zingen en er één groot feest van gaan maken. Dit alles in een entourage van pure glitter and glamour met schitterende kostuums en waanzinnige kapsels.

Big, Black & Beautiful belooft een waar spektakel te worden. U zult ogen en oren tekort komen. En er zit niet veel anders op dan uit volle borst met deze souldiva 's mee te zingen, te dansen en te swingen totdat… inderdaad het dak eraf is!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan