Trio Stockholm Tivoli te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Trio Stockholm Tivoli

Trio Stockholm Tivoli boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Natuurlijk is het trio van Stockholm Tivoli de goedkoopste combinatie om te boeken. Maar dat hoeft niet het belangrijkste argument te zijn.

Het trio speelt tijdens jullie bruiloft zeer onderhoudende en bescheiden muziek en dat onderscheidt dit trio van vele anderen. Het trio is uitstekend in staat om jullie gasten van een dansje te voorzien.

Fluisterzacht komen de meest recente hits voorbij, gecombineerd met subtiele latin-muziek en een beetje jazz. Leuk zijn vooral de popsongs die je normaal in een ander jasje hoort maar door dit trio helemaal voor easylistening zijn gearrangeerd.

Naast dit bescheiden jasje heeft dit trio ook een uitbundige kant. Natuurlijk voor een chique dansje tijdens een diner dansant, maar ook lekker swingen met vrienden en vriendinnen behoort tot de mogelijkheden. Genoeg om uw gasten te trakteren op een onvergetelijke bruiloft.

Het trio is een dus naast een goedkope ook nog eens een leuke keuze. Je kunt er alle kanten mee op. Zeer flexibel, en dat is erg handig voor jullie bruiloft.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan