Beatsclassics te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Beatsclassics

Beatsclassics boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De basisbezetting van Beatsclassics bestaat uit vier personen: een dj/vj/toetsenist, een zangeres, een saxofonist/zanger en een percussionist. Alle bandleden zijn professionele muzikanten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld en van elk optreden een dynamische show maken.

Beatsclassics kan geboekt worden voor feesten, evenementen, bruiloften en festivals. Een avondvullend programma is drie keer 45 minuten of afwijkend in overleg. Het optreden kan eventueel voorafgegaan worden door Loungeclassics, een live concept waarbij saxofonist Carlo Banning met of zonder de andere leden van Beatsclassics improviseert op lounge- en danceplaten.

De vaste zangeres van Beatsclassics is Zosja El Rhazi, bekend van de eerste versie van Idols waarin zij doordrong tot de finaleronde. Zij studeerde in 2008 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar eerste single ‘I am sorry’ werd de titelsong van de romantische film Phileine zegt sorry. DJ/VJ/toetsenist Wolfgang Maiwald alias Dr. M volgde een jazzopleiding aan het Conservatorium van Hilversum en is momenteel actief in verschillende jazz- en popformaties. Beatsclassics-percussionist Sherwin Kirindongo speelt onder andere met Giovanca en Ruth Jacott en speelde in de band bij grote musicals als The Lion King en Dirty Dancing.

Beatsclassics is meer dan een doorsnee coverband. Voor de gemiddelde coverband is het immers lastig ook moderne hits te spelen, omdat ze doorgaans weinig gebruikmaken van elektronica. Beatsclassics speelt weliswaar ook covers, maar geeft er met vette samples en de allerbeste dancetracks als basis een geheel eigen draai aan.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan