Beats by Esko te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Beats by Esko

Beats by Esko boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Producer, DJ en rapper in een zijn zeldzaam in Nederland, Esko is het. Daarnaast is hij ook nog labeleigenaar van: Beats by Esko, geen onbekende naam in de Nederlandse Urban scene. 

Tijdens zijn nogal turbulente jeugd, waar hij vooral op straat te vinden was, kreeg hij het toch voor elkaar om op zijn 13e zijn eerste track uit te brengen. Esko hing op die leeftijd veel in het jongerencentrum en kwam daar Bart van Houten tegen. Deze was zo onder de indruk van het talent van Esko dat hij hem ging helpen. Hij regelde cursussen om zijn skills tot een hoger niveau te tillen. Esko vond op dat moment jointjes roken op straat belangrijker en kwam niet opdagen bij zijn cursussen, “een gemiste kans” zegt hij later. 

Nadat hij voor een jaar werd opgesloten in een internaat, gooide hij na zijn vrijlating het roer volledig om. Hij kwam weer in contact met Bart van Houten en deze keer accepteerde hij zijn hulp wél. Ze blijken een echt dreamteam te zijn. ‘Probleemkind’ een EP waarin hij vooral over zijn jeugd rapt, waarin hij negatieve gedachten omzet in een positieve boodschap. Omdat hij meer wil dat alleen dit genre, ontstond The Blockparty, waarin hij zich op een andere manier muzikaal kan uitleven. 

Hij is inmiddels een succesvolle producer en werkte onder andere samen met: Sevn Alias, Jonna Fraser, The Partysquad en vele andere grote namen. Zijn succes en harde werken is niet onopgemerkt gebleven, hij won al vele prijzen en is er zeker van dat hij er nog veel meer prijzen en succes gaat pakken. 

Vraag offerte aan