Biketrial Shows & Clinics Daan Boverhof te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Biketrial Shows & Clinics Daan Boverhof

Biketrial Shows & Clinics Daan Boverhof boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Geen enkel obstakel is voor Daan Boverhof te hoog! Met zijn fiets springt hij over ieder denkbaar obstakel, zonder enige moeite!
Biketrial is een spectaculaire sport waarbij er met een fiets zonder zadel over obstakels wordt gereden. Door een combinatie van balans en kracht kan er op verschillende hoogtes worden gesprongen. Hier is veel lef en doorzettingsvermogen voor nodig! Daan Boverhof beoefent deze sport al vanaf het jaar 2006 en heeft door heel Europa gereisd om ervaring op te doen voor zowel wedstrijden als shows. Zo deed hij mee aan Worldcups, maar was hij in 2018 bijvoorbeeld ook het hele weekend te zien op de Zwarte Cross!
Met zijn passie voor het fietsen wordt iedere show een lust voor het oog! Doordat de shows worden voorzien van live commentaar en muziek zijn ze op ieder evenement een geweldige aanvulling en een echte eyecatcher!

BIKETRIAL ENTERTAINMENT SHOW
Vaste onderdelen uit een Biketrial Show:
- high jump over een lint in combinatie met vrijwilligers
- sprongen over verschillende show-tafels
- basis vaardigheden: wheelies, sprongen op het achter wiel en voorwiel

Benodigdheden voor een show:
Een vrije ruimte van 15×15 meter voor de showattributen. In overleg kan er gebruik gemaakt worden van omgevingsattributen!
In overleg is het tevens mogelijk een tweede trial rijder toe te voegen en zijn meerdere shows op een dag mogelijk.

BIKETRIAL CLINIC EXPERIENCE
Zelf de trial sport ervaren? Dat kan! Daan legt de basistechnieken van Biketrial uit en demonstreert hoe deze uitgevoerd worden. Hij beschikt over een aantal fietsen waarmee iedereen het - met hulp van Daan - zelf kan proberen. Zowel voor particulieren, sportverenigingen of bedrijven mogelijk!

Benodigdheden voor een clinic:
Een vrije ruimte van 20×20 meter (meer of minder ruimte in overleg mogelijk).
Attributen kunnen tijdens een clinic meegenomen worden.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan