Boomerangs Band te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Boomerangs Band

Boomerangs Band boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

The Boomerangs Band is een band die goede muziek combineert met sfeer maken. Kenmerkend voor de band zijn de ritmes, die New Orleans, Latin, Rock & Roll en Funk met elkaar verbinden, de spetterende blazers en een repertoire dat zich uitstrekt van oude Rythm & Blues tot en met Acid-Jazz.

The Boomerangs Band is voor Nederlandse begrippen een unieke band met verrassende arrangementen en een vrolijke uitstraling. Het repertoire bevat klassiekers en eigen composities. Doordat de band volledig akoestisch speelt zijn ze overal inzetbaar en kan iedere plek omgetoverd worden tot een sfeervol podium.

In 2010 bestaat The Boomerangs Band 20 jaar. De afgelopen jaren was The Boomerangs Band te zien op vrijwel alle jazzfestivals in Nederland en op een aantal festivals in Duitsland. Ook een opening van een kermis, brandweerkazerne of bedrijfsfeest werd door The Boomerangs Band muzikaal opgeluisterd.

Van The Boomerangs Band verschenen drie cd's. De laatste cd is uitgegeven in 2006 en bevat uitsluitend eigen composities.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan