Boulevard te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Boulevard

Boulevard boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Boulevard is dé coverband uit het noorden! Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten. En ze zijn nog lang niet klaar! Met hun drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een party om niet snel te vergeten. Zangeressen met elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot! En als je denk dat er alleen maar zoetsappige meiden-deuntjes gespeeld worden, dan heb je het mis. Deze coverband rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s!

Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met een vette, energieke show. De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen! Met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten niet meer los!

Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Boulevard een ieder aan zich te binden en heeft Boulevard in No time de klik met het publiek gemaakt. Een avond Boulevard biedt voor elk wat wils, werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. Niet voor niets draait de band al ruim 20 jaar mee aan de Nederlandse top en heeft de band volledig terecht het predicaat “meest veelzijdige coverband van Nederland” verdiend.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan