Chris van den Heuvel te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Chris van den Heuvel

Chris van den Heuvel boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Chris van den Heuvel is geboren op 31 december 1968 en woonachtig in Oldenzaal. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede en Amsterdam op Piano en Bastuba.

Zijn functie was 18 jaar lang pianist en tubaist bij de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso" te Assen. Tevens is hij jarenlang muzikaal leider geweest van de BigBand die onderdeel van de Landmacht was. Door deze baan heeft hij vele concerten gegeven en opnames gemaakt.

Ook heeft hij artiesten mogen begeleiden waaronder Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Do, Petra Berger, Jan Vayne en Guus Meeuwis. Naast deze baan is hij werkzaam bij verschillende muzikale concepten waaronder The Pianohouse en Dokter & de Heer, daardoor komt hij met veel talenten in aanraking.

Naast deze ervaringen is Chris ook 25 jaar lang muzikaal leider geweest van verschillende blaaskapellen en orkesten en tevens werkt hij als jurylid voor de KNFM afdeling blaasmuziek.

Door zijn functie als docent bij diverse muziekscholen in Overijssel en Gelderland heeft hij veel ervaring opgedaan. Ook geeft hij meerdere workshops voor koperblazers, zowel in Nederland als in Duitsland met muzikanten uit beroeps symfonie orkesten.

Chris van den Heuvel is een artiest met ervaring op alle fronten!

Vraag MEProductions naar de voorwaarden.

Vraag offerte aan