Clown Snørre te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Clown Snørre

Clown Snørre boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Clown Snørre is een veelzijdige clown die van alle markten thuis is.
Hieronder een greep uit zijn (oneindige) mogelijkheden.

De Kindershow  
De tijd vliegt voorbij met dit lekker, leuk & gek muzikaal, kinderprogramma geschikt voor de hele familie. Tijdens deze kindershow worden er liedjes gezongen, gegoocheld en vol enthousiasme live  muziek gemaakt. Een show met veel interactie. Na afloop zullen de mensen zich nog steeds afvragen waar die brandende spekjes nou ineens vandaan  kwamen?

Bedrijvendag / Familiedag
Een mooi evenement, een zeer gevarieerd publiek
Clown Snørre helpt uw open dag/familiedag tot een onvergetelijk evenement te maken. Zodat iedereen, van jong tot oud en van personeel, familielid tot zakenrelatie, er met plezier aan terug zal denken.
Naast de voorstelling biedt clown Snørre ook entertainment op maat. Bijvoorbeeld een feestelijke opening van de dag, het aankondigen en verbinden van activiteiten en mini-optredens op verschillende locaties.

Sinterklaas voorstelling
Sinterklaas en hoofdpiet hebben gevraagd aan Snørre om een grote zak met strooigoed mee te nemen en deze vast uit te delen. Maar de zak is al bijna leeg en de kinderen hebben nog niets gekregen? Heeft hij ze nou allemaal zelf opgegeten?
Hoe weet Snørre zich hier uit te redden?
Clown Snørre helpt iedereen alvast in de stemming te brengen en zorgt ervoor dat zowel kinderen als ouders vol enthousiasme klaar staan om al zingend Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen.
De tijd vliegt voorbij met dit lekker, leuk & gek muzikaal kinderprogramma. Zowel jong als oud kunnen zich uitleven, uit volle borst meezingen met de div. sinterklaasliedjes, meedoen met de verschillende acts en zich na afloop nog steeds afvragen waar die brandende pepernoten nou ineens vandaan kwamen?
Snørre’s Sinterklaasshow is een fantastische voorstelling gericht op kinderen in de basisschool leeftijd, leuk voor de hele familie en iedereen met een jonge geest. Tijdens de show worden er liedjes gezongen, wordt er gegoocheld, vol enthousiasme live muziek gemaakt en is er veel interactie.
Snørre stemt zijn voorstellingen af op het niveau en de belevingswereld van de aanwezige kinderen. Zodat zowel kinderen van de onderbouw als de bovenbouw uitgedaagd worden. Tijdsduur: 50 minuten per voorstelling Inclusief: Geluidsinstallatie, decor en kleurplaten
Tijdsduur: 50 minuten per voorstelling
Inclusief: Geluidsinstallatie, decor en kleurplaten

Clown Snørre , een clown met vele verschillende gezichten. Een clown die bij diverse gelegenheden in te zetten is.Ballonnen maakt hij in vele vormen, liedjes zingen kan hij als geen ander en mensen entertainen zit hem in het bloed, kortom een must have voor uw feest!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan