Cotton Rose te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Cotton Rose

Cotton Rose boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Twee prachtige stemmen en een gitaar: Dat is in het kort Cotton Rose. Sfeer verhogende, vrolijke akoestische muziek en warmbloedige zang. Eerlijk en puur, zonder poespas. Zij willen graag bijdragen aan het onvergetelijk maken van uw huwelijksceremonie, receptie, feest of diner  met datgene dat ze het liefste doen: muziek maken!

Zangeres/gitariste Liseth Horsten en zangeres Bianca van der Heijden, beiden professionele en veelzijdige muzikanten, zingen solopartijen en tweestemmige zang. Dit neemt een belangrijke plaats want deze karaktervolle en warme zangstemmen vullen elkaar perfect aan. Dit hele eigen herkenbare geluid naast het begeleidende en ritmische gitaarspel geeft een meerwaarde om voor dit akoestische duo te kiezen.

Huwelijksceremonie

Livemuziek geeft een bijzonder en persoonlijk tintje aan je ceremonie, het is een luxe die je jezelf op die speciale dag permitteert. Jullie favoriete liedjes live uitgevoerd door Cotton Rose is gegarandeerd kippenvel! Tijdens de ruim 200 ceremonies die zij op hun naam hebben staan werd al menige gevoelige snaar geraakt.

Receptie of (rustig) feest

Of het nu gaat om een personeelsborrel, diner, verjaardag of huwelijksreceptie: het sfeervolle en verrassende repertoire in een akoestisch of 'unplugged' jasje zal bij jong en oud in de smaak vallen. Een mix van oude en nieuwe popsongs, ballads, soulclassics, en een vleugje country. Cotton Rose geeft overal haar eigen (vrouwelijke) draai aan!

Op een receptie worden 2 of 3 sets gespeeld. Voor avondvullende programma's (3 of 4 sets van 45 min.) of recepties waar de muziek wat meer aanwezig mag zijn, wil ik u graag de uitgebreide bezetting adviseren: Cotton Rose Trio.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan