DanceBand te boeken via Artiestenbureau MEProductions

DanceBand

DanceBand boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

DanceBAND speelt een ideale live hitmix van de bekende Dance & Party Classics plus de Classic Dance stampers om ongeremd zorgeloos de hele avond over de dansvloer te zweven!

DanceBAND bestaat uit heavy groovende drums, flink pompende bas, funky gitaarslagjes en vette sounds van de toetsen, aangevuld door de oog- en oorstrelende zangeressen. Op een feest horen de bekende Dance & Party Classics; lekker meezingen, swingen, dansen en springen op jouw favoriete meezing-, dans- en feest- krakers! danceBAND speelt de allerlekkerste versies!

Everybody dance!

Iedereen kent de lekkere dance-meezingers en -stampers van de jaren 80, 90 en 2000. Vanzelfsprekend ken je ze via DJs en dance-feesten. Maar danceBAND brengt je de dance-nummers actief betrokken en live gespeeld door TOP muzikanten met evenzo presentatie en uitstraling.

 

Op verzoek is de verhouding Dance Classics en Classic Dance nummers te schalen zodat danceBAND met wat meer Dance & Party Classics erg goed past op openbare, bedrijfs- en particuliere feesten. Op moment dat de nadruk wordt gelegd op Classic Dance nummers is danceBAND het ideale alternatief of aanvulling op de DJ & dance-feesten. Schaal je eigen verhouding dus!

Laser

Elke show van danceBAND wordt begeleid door compleet geluid, een vette lichtshow en heuse kleurenlaser, zoals je gewend bent van de bekende dancefeesten. Desgewenst kan de laser uitgebreid worden met extra lasers, bijvoorbeeld een SMS-laser, zodat je smsje via de laser wordt weergegeven. Of een bedrijfspresentatie op maat. Vraag naar legio mogelijkheden!

Continu feestende massa

Met jouw ideale hitmix van de lekkerste Dance & Party Classics aan de ene kant en de vetste en coolste Classic Dance aan de andere kant, aangevuld met vette sounds, flitsend licht en laser,... KAN het niet anders dan dat je de hele avond op de dansvloer te vinden bent!

Tot de dansvloer dusz!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan