De Buurvrouw te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De Buurvrouw

De Buurvrouw boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Met al meer dan 10 jaar ervaring weet De Buurvrouw precies wat uw feestje nodig heeft! Van ludieke typetjes op uw bedrijfsborrel of bruiloft tot de gastvrouw die bezoekers hartelijk ontvangt bij de opening van uw winkel. 

Enkele voorbeelden:

De Aso-serveerster
Een serveerster die bij de gasten aanschuift en nog voordat iemand kan reageren het glas van één van hen leegdrinkt! Uiteraard haalt ze een nieuw glas, maar niet voordat ze haar nagels heeft bijgevijld. Zwevende glazen, bestellingen die alleen opgenomen worden wanneer ze gezongen worden: hilariteit gegarandeerd!

Gastvrouw Gina
De gezelligste, gekste en meest eh... aparte gastvrouw die u ooit heeft gezien. Gina fungeert ook als modeadviseur, psycholoog, kapper en zelfbenoemd champagnespecialist. Ze heet uw gasten hartelijk welkom en zal er alles aan doen om het hen naar de zin te maken.

De Deurdichter
De deurdichter, gekleed in een schitterende barokke jurk met hoge pruik improviseert gedichtjes voor en over u, waar u bij staat. Ze schudt de persoonlijke gedichtjes zo uit haar mouw. Iedereen zal met een lach op het gezicht het feest betreden!

Beveiliger
Henk is beveiliger bij "Better Safe than Sorry Beveiliging" en Henk neemt zijn taak bloedserieus. Hij hanteert duidelijke regels als "geen wapens" en "geen inheemse diersoorten importeren", maar sommige van uw gasten hebben hier blijkbaar lak aan. In hun jaszakken en tassen ontdekt hij van alles wat niet door de beugel kan.

Quiz met Tante Sjaan (ca. 90 min.)
Tante Sjaan (uit de Jordaan) presenteert op verzoek een (gepersonaliseerde) pubquiz of de oergezellige "Ik hou van Holland"-quiz. De gasten worden in groepjes verdeeld en vragen- en muziekrondes wisselen elkaar af. Voor de winnaars zijn er "ge-wél-dige" prijzen en ook aan het verliezende team is gedacht.

Moordspel 
Dacht u een gezellig, ontspannen bingoavondje te hebben.... vallen er doden! De bingokaarten worden uitgedeeld door de oergezellige bingo-dame Merel, maar gaandeweg het spel ziet Merel toch wat bleek.... en dan.....valt Merel dood neer! Wat is hier aan de hand? De bingo wordt acuut stopgezet, de politie wordt gebeld en.... niemand mag de zaal verlaten! Iedereen in de zaal is verdacht. ja...ook u! 
Met wat inside information over uw gasten, voelt agent De Grijp ze stuk voor stuk flink aan de tand, maar hij schakelt ze ook in bij het oplossen van dit mysterie. In de loop van de avond zal duidelijk worden wat er nu precies gebeurd is met die arme Merel. Uiteraard is er tussen de verhoorrondes door voldoende tijd om eventueel een hapje te eten en ontspannen bij te kletsen.

De mogelijkheden zijn groots; vraag MEProductions naar meer informatie!

Vraag offerte aan