De Coronas te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De Coronas

De Coronas boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De Coronas brengen een unieke interactieve muziekshow, geknipt voor elk publiek. De zes multi-talenten hebben zo'n 5000 liedjes in de vingers. En nóg unieker: het publiek bepaalt de  muziek!

De Coronas maken muziek met een vleugje humor. Ze dagen het publiek uit om hun muzikale wens door te geven aan de band én de zaal via de Coronas Hotline midden in het publiek. De groep speelt het nummer direct met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee.     

Van stevige popsongs tot gevoelige ballades en van latin tot smartlap. De Coronas spelen het niet zomaar, ze laten het ook zien! Met originele filmbeelden, eigengemaakte animaties, schitterend decor en een  verrassend flexibele vleugel. Dit, in combinatie met hun aanstekelijke optreden, zorgt voor een onvergetelijk muzikaal en visueel spektakel!

De Coronas speelden al op de podia van De Wereld Draait Door, Holland Heineken House Turijn, Beijing & Vancouver, 538 Koninginnedag Museumplein, Bevrijdingspop Haarlem, Tricolores, Paaspop, Eurosonic, ParkCity Live en Zand.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan