De Dikdakkers te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De Dikdakkers

De Dikdakkers boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De Dikdakkers (Anton Geerts en Hans Voogd) weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest.  Niet voor niets is het duo een graag geziene gasten op feesten en partijen.  Het repertoire is Nederlandstalige feestmuziek onder het mum van Lange leve de lol. Tijdens de show staat de interactie met het publiek voorop, tijdens een optreden van De Dikdakkers is stil staan praktisch onmogelijk.

Bij het Oranje legioen van het Nederlands elftal zijn De Dikdakkers niet meer weg te denken. Tijdens de toernooien brengen zij de fans in extase met een uitgebreid en actueel Oranje repertoire. Met De Dikdakkers is het altijd feest!

Ook mogelijk:

Kindershow

In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Maar ze zijn niet de enigen die de schat willen hebben. De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben.

Het avontuur leidt langs alle hits die "De Dikdakkers " hebben uitgebracht. Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat. Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes.

Dus pak je lasso maar en ga met ons mee op SCHATTENJACHT.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan