De Lawineboys te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De Lawineboys

De Lawineboys boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Bij De Lawineboys kun je blindelings af gaan op de naam. Tijdens een optreden wordt je bedolven onder een enorme feestlawine!! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feestdeejays. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen werden de meeste feestnummers luidkeels meegezongen.

Toen de Lawineboys werden benaderd voor een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! 'Wat Zullen We Drinken' was vanaf het begin een enorme feestknaller. Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest hoor je hun nummers voorbij komen: 'Als We Gaan', 'In De Blote Kont', 'Over 100 Jaar', 'Laat Maar Waaien'. Ook in het buitenland doen de Lawineboys het heel goed. Spanje, Hongarije, Gran Canaria, Duitsland (WK 2006), Zwitserland (EK 2008), Mallorca, Oostenrijk, België en zelfs Afghanistan (ISAF) werden door de Lawineboys bezocht.

In 2003 deed zich de mogelijkheid voor om in Hinterglemm (Oostenrijk) een eigen skihut te openen. De Lawineboys aarzelden geen moment. Inmiddels is het Après Ski Paleis uitgegroeid tot een begrip in Oostenrijk. Nu, 11 singles (waarvan 9 hoog in de Mega Top 100) en een album verder, zijn de Lawineboys niet meer weg te denken.

Tijdens een optreden kennen de Lawineboys maar één motto: 'Laat de Feestlawine maar los barsten'. De zomer van 2010 is voor de Lawineboys een zeer bijzondere. Niet alleen traden zij op tijdens de huldiging van het Nederlands Elftal voor een uitzinnige, 100.000 koppige menigte, maar ook verschijnt hun nieuwe single: "Sex met die Kale". Deze laatstgenoemde single blijkt tijdens het carnaval van 2011 de absolute tophit te zijn. Uit een onderzoek onder DJ's is gebleken dat "Sex met die kale" de meest gedraaide plaat tijdens carnaval is geweest. 

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan