De Nautilus te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De Nautilus

De Nautilus boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

U zult versteld staan van ingenieuze speelwijze, zijn functionele gitaarspel, zijn glasheldere stem en zijn vrolijke uitstraling. Nederlandse, Duitse en Engelstalige songs, Rock and Roll, Country, Easy listening, jaren ’60, ’70, ’80, ’90, zelfs een gezellig Hollands walsje of feestmuziek, op zijn muziekduikboot is hij in staat om de stemming er goed in te brengen op ieder feest of evenement. De in de Jules Verne stijl gebouwde machine met zijn Steampunkachtige decoraties is een lust voor het oog en oor. Een gigantische vuurmachine maakt de duikboot helemaal kompleet.

Het grote voordeel van de Nautilus is dat hij geen beperkingen heeft: hij is gemakkelijk te verplaatsen en heeft geen stroom nodig. Deze spetterende entertainment act is dus overal geschikt voor!

De Nautilus One-Man-Band is een one man band die kan opereren zonder stroomvoorziening, hij is makkelijk verplaatsbaar, inzetbaar voor vele doeleinden, Kan werken met regenachtig weer kan door de dubbele deuren van instellingen en gebouwen er kan ook gewerkt worden met draadloze microfoon en orkestbanden.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan