De Rolero's te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De Rolero's

De Rolero's boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De Rolero's zijn zowel een elektrisch versterkte feest-band, als een akoestische loop act. Ze spelen op een chique diner dansant maar ook op een bedrijfsfeest, op een bruiloft en op een swing- feest.

Als loop act zorgen ze voor een uiterst vrolijke sfeer. Tijdens een diner, receptie of andere gelegenheid brengen zij van tafel tot tafel entertainment, maar ook spelen ze op de achtergrond terwijl de rest van de aanwezigen ongestoord hun conversatie kan voortzetten. De onversterkte loop act is cabaretesk entertainment met mooie samenzang, ondersteund door accordeon, gitaar, contrabas en percussie.

Ook is er nog "De Draadloze Rolero-show": interactief, humoristisch en dansbaar. De Rolero's gaan dan helemaal los. Dat wil zeggen: zonder snoeren, maar met headsets begeven zij zich in en tussen het publiek, en brengen daar onze liedjes. Het is humoristisch en interactief, dus iedereen mag meedoen. Maar het is zeker ook dansbaar, alles kan.

Het repertoire is veelomvattend en komt neer op "Simple songs from another century", eigengereide bewerkingen van songs uit de 60er en 70er jaren en eigen werk, ruige nummers van de Stones worden uitgevoerd met alleen stemmen en een ukelele, songs van Dylan krijgen een close-harmony bewerking, enzovoort. Ook hiervoor geldt : alles mag. Kortom: op elk feest voelen zij zich thuis.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan