Spitter, Spetter, Spater ik hou van ...Water! te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Spitter, Spetter, Spater ik hou van ...Water!

Spitter, Spetter, Spater boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Prins Willem Alexander mag dan in het watermanagement  zitten. De enige echte “Watermannetjes” zitten bij ons.

Normaal gesproken bestaat de mens voor 70% uit water. Bij Spitter, Spetter, Spater is dat 98%. En dat laten ze zien ook! Het is water, water en nog eens water wat hun leven beheerst. En met de overgebleven 2% maakt het publiek snel genoeg kennis. Het is werkelijk te zot voor woorden waar deze mannen mee aan komen zetten.

Of het nu gaat om een flipperwedstrijd, een diepzee onderzoek, een reddingsvesten actie of gewoon de plantjes water geven, “De Watermannetjes” weten er wel raad mee.

Maar ze doen meer! Gevraagd en ongevraagd leiden ze de voetgangersstroom, bewaken ze het terras of verstenen ze ter plekke.

U leest het al; verwacht geen geoliede straatshow maar houd rekening met een stel dwaze mannen die er alles aan doen om het publiek te verwarren, te choqueren en te vermaken.

Ze zijn als geen ander in staat om er samen met het publiek een feestje van te maken. Maar wees ook op uw hoede: ze achtervolgen willekeurige passanten, honden blaffen zich schor, kinderen rennen weg en dames raken in trance.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan