DeBandNL te boeken via Artiestenbureau MEProductions

DeBandNL

DeBandNL boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Een Band is sfeerbepalend voor uw feest. Met wervelende mixen (medleys) van bekende Engelse en de lekkerste Hollandse meezing-, dans- en feestkrakers zet DeBand.NL de juiste toon op je feest. Op het podium gaat de band ook helemaal los, met een feest van hun overtuigende muzikaal, dans en feest-enthousiasme!

DeBandNL is meer dan een bekende cover of partyband met hun lekkere hits van bekende Engelstalige oude en nieuwe dans & feest classics; met de beste bekende Nederlandstalige toppers en meezingers speelt deze band méér!.

Elk optreden betreedt het tiental van DeBandNL in volle overgave het feesttoneel.
Het groovende tandem van drums en bas met de funky slagjes van gitaar plus de warme deken van de toetsensounds worden aangevuld met de knetterende en spetterende riffs van de drie man sterke blazerssectie, waarbij het MFF-zangtrio van een lekkere soulvolle zanger en de schoonheden van heerlijke zangstemmen van de beide zangeressen het levendige plaatje op het podium compleet maakt.

DeBandNL is door muzikaliteit, ervaring en een levendige podiumshow een geruste keuze voor een geslaagd bedrijfsfeest.
Aan de andere kant staat DeBand.NL daarnaast ook graag knus en persoonlijk lekker dicht op je publiek te feesten bij bruiloften of andere privé-feesten.
Ook kan de band van tien lekker on-ingehouden leden los gaan op elk openbaar feest of studentenfeest.

Het complete all-in pakket van de oogstrelende lichtshow en een aan de locatie aangepaste geluidssetup maakt DeBandNL de juiste keuze voor een geslaagd feest.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan