Dikkie Dik en de Kipkar te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Dikkie Dik en de Kipkar

Dikkie Dik en de Kipkar boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Op de sloop onder een hele grote berg ijzer vond Twannie een metalen ei en vroeg zich af wat er in kon zitten. Eenmaal thuis gekomen probeerde hij het ei te openen door te zagen, slijpen, hakken
en te breken, maar wat hij ook deed het lukte niet.
Ten einde raad besloot hij de snijbrander te gebruiken. Maar voor dat hij met snijden kon beginnen... kwamen er allemaal barsten in, brak het ei doormidden en 2 grote donkere ogen keken hem ontroerend aan.
Zo werd Dikkie Dik de plofkip geboren en werd hij met Twannie dikke maatjes. Ze beleefden vele avonturen samen, maar dat is weer een ander verhaal.

Dikkie Dik is nieuwsgierig, een beetje ondeugend maar wel heel lief. Durf jij Dikkie Dik te aaien ?

Dikkie Dik en de Kipkar is geschikt als animatie en/of walk act en de Kipkar daarnaast als VIP- en kindervervoer.  Er kunnen - afhankelijk van de omstandigheden - 2 à 3 kinderen of 1 volwassene meerijden.
Deze act kan heel goed aangepast worden voor speciale dagen zoals bijvoorbeeld Pasen (paaseieren uitdelen) en is ook heel geschikt om te flyeren of voor andere promotie.
De Kipkar is voorzien van een bescheiden muziekinstallatie en de muziek kan aan het evenement aangepast worden. Ook is het mogelijk om eigen muziek af te spelen als het op USB stick aangeleverd word.
De Kipkar is 300 cm lang 110 cm breed en 180 cm hoog en wordt mooi verlicht in het schemer/donker. Vlakke en harde ondergrond zijn nodig (kan evt. ook op gras).

Vraag offerte aan