Diva's on Tour te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Diva's on Tour

Diva's on Tour boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De Zingende Diva’s zijn beschikbaar in verschillende outfits en met een daarop aangepast repertoire en/of activiteit! Kan als louter muzikale, interactieve act ingezet worden, maar ook als muzikaal straattheater. Er zijn inmiddels 18 verschillende versies waaronder: Bohemiandiva's, Rock-and-Rolldiva's, Highteadiva's, Galadiva's, Musicaldiva's, Theaterdiva's met rollenspel, Troubadourdiva’s en de Valentijndiva's. Enkele opties uitgelicht:

Drie ijsdiva’s
Deze prachtige zingende ijsdiva’s stelen met hun bijzondere verschijning en coole klanken ieders hart. Gehuld in hoepeljurken schrijden de dames al zingend door de ruimte, waar zij met energieke en hartverwarmende songs jong en oud vermaken.

Hollands Glorie Diva’s
Gekleed in chic Hollandse kledij brengen de Hollands Glorie Diva’s een muzikale en theatrale act vol humor. Een interactief optreden met uitsluitend Nederlandstalige nummers.

In-de-smaak Diva’s
Tijdens het zingen delen de diva’s overheerlijke hapjes uit. Met een repertoire voor jong en oud kan het niet anders dan een smaakvolle dag worden.

Lente of Zomer Diva’s
Met hun prachtige lentejurken zingen de Lentediva’s de mooiste liedjes. Een interactieve, vrolijke act die je lentekriebels bezorgd.
Zodra we de zomer in onze bol krijgen, verschijnen de Zomerdiva’s. Deze sprankelende verschijningen zingen frisse hits en zwoele zomeravondliedjes.

Pietendiva’s
De pietendiva’s zingen de leukste sinterklaasliedjes in het Pepernotenconcert. Beregezellig voor alle kinderen (en hun ouders)! Maar dat is niet de enige show die zij geven. Twee spontane, energieke pieten staan te trappelen om te beginnen met de Pianopepernotenshow. De kids worden getrakteerd op K3-liedjes, Engelstalige hits met Nederlandse tekst en uiteraard de pietenpolonaise.

Singing Swinging Cupcakes
Kaatje Chocolaatje en Bella Caramella maken samen met de gitaarkok al zingend overheerlijke cupcakes.

Schminkende Sprookjes
Sneeuwwitje en Roodkapje toveren de kinderen om tot hun favoriete sprookjesfiguur. Tijdens het schminken zingen ze samen met de kids mooie liedjes.

Hartendiefjes
De energieke hartendiefjes verrassen iedereen met pakkende liefdesliedjes, grappige rijmpjes en hartverwarmende grapjes.

Kenmerkend voor alle diva's act: spontaan, energiek , meerstemmig en sfeerverhogend. Een muzikale, mobiele act met een interactief karakter.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden.

Vraag offerte aan