DJ Sander de Heer te boeken via Artiestenbureau MEProductions

DJ Sander de Heer

DJ Sander de Heer boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Sander de Heer is Radio 2 DJ. Hij is goed thuis in Dance-Classicsfeesten, bedrijfsfeesten en hippe bruiloften. Ook is hij een uitstekende gastheer/presentator van events. Netjes, communicatief, no nonsense en sympathiek. Doelgroep 20-ers tot 40-ers.    

In de warme moederschoot van Bourgondisch Limburg groeit Sander de Heer op met de wens om radio te maken. Hij komt echter van een koude kermis thuis, want Limburg had destijds nog geen lokale omroep. Dan maar aankloppen bij onze zuiderburen. Vanaf zijn veertiende mag Sander bij een Belgisch radiostation de Vlaamse top 50 presenteren.  

Een studie communicatie in Utrecht bracht hem dichter bij het Goois matras. Daarnaast werkt hij bij Radio 538 als producer van Ruud de Wild. Ruud vertrok naar 3FM en goed voorbeeld doet nou eenmaal goed volgen... ook al duurt het vijf jaar voor Sander ook naar 3FM komt. In die vijf jaar presenteert Sander zijn eigen programma’s bij 538.

In augustus 2000 wordt Sander bij BNN weer herenigd met Ruud in het programma Ruuddewild.nl. Maar zoals aan alles komt ook aan deze samenwerking een eind. Ruud vertrekt bij 3FM en Sander, die inmiddels in het weekend zijn eigen ochtendshow ‘Het Huis Van De Heer’ gekregen heeft, stort zich daarnaast op de productie/regie van SPAM en het mollenvangen op TV in 'Wie Is De Mol 2005'.

Vanaf februari 2008 presenteert Sander de Heer op Radio 2 tussen 06.00 - 09.00 uur de ochtendshow 'De Heer Ontwaakt!'

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan