Drive-in Viperss te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Drive-in Viperss

Drive-in Viperss Light, Sound & Entertainment

Het DJ-tijdperk voor Robert begon als jongen van 12 met passie voor muziek en techniek. Via een kennis kreeg hij het oude Radio Veronica mengpaneel met een simpele Gemini dubbele Cd-speler in handen. Hier is waar hij zijn DJ Carrière begon. En nu 12 jaar later, staat hij daar met dezelfde passie, maar met een flinke lading ervaring als allround DJ. Inmiddels is hij te zien op diverse evenementen, clubs en festivals, waar hij alles van EDM, House, Moombahton tot 70’s 80’s en 90’s draait. Op een technische en creatieve manier weet hij alles aan elkaar te mixen, zodat het publiek non-stop geserveerd wordt met de beste hits. Neem je beste moves mee, want stil staan is geen optie!

Robert Visscher is eigenaar en huis DJ van Drive-in Viperss. Vanuit een passie voor elektrotechniek en muziek is een bedrijf ontstaan dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot Drive-in Viperss Light, Sound & Entertainment.

Drive-in Viperss is een klein bedrijf op het gebied van licht, geluid en entertainment. In 2010 is dit hobbymatig begonnen met het verzorgen van de techniek op diverse gelegenheden. Veelal waren dit bruiloften, schoolfeesten, verjaardagen en sportevenementen.

Inmiddels is hun technische kennis van licht en geluid de afgelopen jaren sterk toegenomen. Daardoor is Drive-in Viperss ontwikkeld tot professionele partner op elk evenement.

De beleving voor zowel voor jong en oud is voor Drive-in Viperss het belangrijkst en samen met de techniek creëren zij de ultieme avond. Hun doel is om de energie van muziek op het publiek over te brengen en zo een gezellige en vooral dansbaar moment te creëren.

Vraag offerte aan