Drumbassador te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Drumbassador

Drumbassador boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Drummers René Creemers en Wim de Vries vormen sinds april 2000 een uniek duo, de Drumbassadors. Binnen een korte tijd ontstond een fantastische show die tijdens het World Drummers Festival 2002 te zien en te horen was en goed was voor uitverkochte zalen als Carré, De Doelen, Vredenburg en de Anton Philipszaal.

De muzikale achtergronden en invloeden van Wim en René lopen sterk uiteen waardoor de brede basis inmiddels is uitgegroeid tot een muzikale, creatieve en virtuoze show waar ook talrijke niet-drummers steeds van blijken te genieten.

Dit unieke concept, een drumduo, is ook overal in de internationale “drumscene” zeer enthousiast ontvangen. Het geven van vele concerten in Europa, Amerika, Canada en Australië heeft The Drumbassadors grote ervaring gebracht in het performen. Contact met het publiek is een belangrijk item, onder meer door middel van showelementen ook vooraan op het podium (sticktwirling, rappen etc.).

Stilistisch gezien combineren The Drumbassadors Europese, Afrikaanse en Amerikaanse grooves en raps, sounds en loops op geheel eigen wijze. Kortom, een programma met enorme variatie aan klanken, kleuren, ritmes en melodieën, composities, spectaculaire virtuositeit en humor.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan