EigenWeijs te boeken via Artiestenbureau MEProductions

EigenWeijs

"EigenWeijs" is een allround, zeskoppige, pop/rock coverband. De band is samengesteld rondom de drie broers ‘Weijs’. EigenWeijs trekt de aandacht door een eigen geluid en een eigenwijze nummerkeuze.

Op zoek naar een band voor elk feest? Op zoek naar een band die nét even anders voor de dag komt? Dan is "EigenWeijs" dé band die jouw feest tot een succes maakt.

"EigenWeijs" is een allround, zeskoppige, pop/rock coverband. De band is samengesteld rondom de drie broers ‘Weijs’. EigenWeijs trekt de aandacht door een eigen geluid en een eigenwijze nummerkeuze. Met een zangeres, zanger (gitarist), drummer, bassist, toetsenist en gitarist, spelen ze naast bekende meezingers, dancenummers en snoeiharde rock, ook net díe ‘vergeten’ hits waarmee ze jong en oud weten te verrassen.

"EigenWeijs" heeft zich de afgelopen jaren o.a. bewezen bij bruiloften, in kroegen, op pleinfeesten en in feesttenten.

Reactie bruidspaar (07-01-2017): "Wij hebben echt een fantastisch feest gehad met Eigenweijs op onze bruiloft!! Goed overleg, alles mogelijk, ook ons verzoeknummer super goed gespeeld! De band is hip, jong, fris, feest, kwaliteit! Voor iedereen een aanrader! Veel gasten hebben complimenten gegeven (ook mensen die zelf iets met muziek doen of vaak bands zien!!) over de band!

Benieuwd hoe 'EigenWeijs' is? Bekijk ze dan tijdens één van hun optredens of neem contact op met MEProductions en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan