Calling Elvis ft. Frank Anthony te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Calling Elvis ft. Frank Anthony

Calling Elvis ft. Frank Anthony boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Het mag gezegd worden, Frank Anthony weet als geen ander hoe bijzonder het is om een succesvolle tribute te geven aan Elvis Presley.

Frank Anthony staat bekend als Nederlands beste Elvis imitator.

Als sound- & look-a-like verscheen Frank Anthony onder andere in het televisie programma van Ivo Niehe, "Catherine", Ushi & van Dijk en maar liefst drie keer in de tv-commercial van Holland Casino.

Hij is de enige Elvis imitator wereldwijd die samen met JXL de hitsingle van het jaar 2002, ‘A Little Less Conversation’, ten gehore bracht in het programma Stenders Vroeg, Radio3 FM.

Naar aanleiding van de vijfentwintigste sterfdag van The King, 16 augustus 2002, werd er een speciaal concert gegeven tijdens het LOWLANDS festival. Voorafgaande aan zijn theater tour langs meer dan 20 Nederlandse theaters in 2003/2004 gaf hij opnieuw act de presente op het prestigieuze LOWLANDS festival 2003.

35 jaar na dato, 28 maart 2008, bracht Frank Anthony samen met een 50-mans orkest "The Ultimate Tribute" aan Elvis' "ALOHA FROM HAWAII" concert. Ook in het buitenland, o.a. in de USA, Belgie, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italie, heeft hij populariteit verdiend door ‘outstanding performances’

Naast exclusieve solo optredens is het ook mogelijk voor organisaties, bands & orkesten Frank Anthony te boeken voor speciale Elvis Live concepten.

Bij de ‘Nederlandse Celebs’ is Frank Anthony een graag geziene artiest voor bijvoorbeeld een spetterend performance naast optredens van Trijntje Oosterhuis en Van Velzen, of op bruiloft van Reinout Oerlemans & Danielle Overgaag.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan