Freestyle Samba Percussion te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Freestyle Samba Percussion

Freestyle Samba Percussion boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Ritme, enthousiasme en een gezonde dosis humor; Als Freestyle! samba-drumming en straattheater interactief drumt is het moeilijk stil te blijven staan en niet te lachen. Deze interactieve samba-drumact zal de harten van uw publiek en gasten met een vrolijke, interactieve show veroveren! Ook leuk voor bruiloften, kinderevenementen en festivals!!

Freestyle Samba Percussion biedt verschillende mogelijkheden voor een leuk programma:

1.  Mobiele Drumfiets-act

Fiets met fietskar met daarop trommels en bellen waarmee ze fietsend/lopend over het betreffende terrein gaan en opzwepende samba ritmes maken!! Af en toe stoppen ze voor een korte drumshow, waarna ze gewoon weer verder fietsen en drummen. Deze fiets kan ook binnen worden ingezet of als act voor bij de deur om de gasten te ontvangen. Eventueel is de fietskar ook in te zetten in combinatie met de interactieve drumact of een drumworkshop of voor promotiedoeleinden. Hoe dan ook een swingend geheel!!!!

2.  Interactieve drumact

Ze zetten allemaal bijzondere samba-trommels op straat en halen mensen uit het publiek waarmee ze ter plekke in twintig minuten tijd een samba-drumband gaan vormen met trommels, bellen en shakers. Daarbij wordt het gehele publiek betrokken zodat het uiteindelijk één drumfeest wordt!! Hiervoor hebben ze een vaste plek nodig en ze kunnen per twee uur ongeveer drie shows geven. Erg leuk om aan deel te nemen maar net zo leuk om naar te kijken!!

3. Percussie/ drum workshop

Erg leuk voor bedrijfsfeesten, uitjes, vrijgezellenfeesten en dergelijke de duur van deze workshops zijn ongeveer 60 minuten. Ze kunnen in een groep workshops geven tot maximaal 70 personen. Grotere groepen splitsen ze in diverse groepen.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan