Mike Mendez & Levy Lumine te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Mike Mendez & Levy Lumine

Mike Mendez & Levy Lumine boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Mike Mendez & Levy Lumine (Mike Damen en Levy Ligtenberg) zijn twee oude schoolvrienden uit Waalwijk die al lange tijd met muziek experimenteerden. Mike Mendez & Levy Lumine zijn uitgroeit tot een energiek DJ duo dat als belangrijkste oogpunt heeft ‘Het maken van het feest’.

Een aantal jaar geleden begon de sterke groei in hun carrière. Wat eerst begon als een hobby, is uitgegroeid tot een verslaving aan het DJ vak met een tot drie boekingen per week in binnen en buitenland. Waarom dit DJ duo zo snel aan het groeien is wordt meteen duidelijk na het meemaken van hun optreden.

Mike Mendez & Levy Lumine weten namelijk altijd perfect in te spelen op hun publiek en dat is duidelijk te merken aan de reactie van het publiek. Met hun combinatie van onder andere house, latin house, progressive/electro house, moombahton, trap en urban wordt het helaas erg moeilijk voor het publiek om stil te staan. Daarnaast hebben Mike Mendez & Levy Lumine in de line up gestaan met onder andere La Fuente, Yellow Claw, Kenneth G, MC Gee, MC Iceman, Vato Gonzalez & MC Tjen en vele andere grote artiesten.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan