Gers Pardoel te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Gers Pardoel

Gers Pardoel boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Gerwin Pardoel wordt op 12 mei 1981, geboren te Nijmegen. Gerwin komt uit een structureel gezin waar de vader hard werkte en de moeder zorgde voor de kinderen en het huishouden. Aan de rust en regelmaat bij familie Pardoel kwam abrupt een einde toen de moeder, Gers was toen 17, overleed aan kanker.

Heel zijn leven stond op zijn kop, waardoor Gers steeds vaker de thuissituatie begon te ontvluchten. Hij zocht afleiding in het skaten, maar besloot het roer volledig om te gooien. Hij zei zijn baan op, ging zichzelf volledig op de muziek richten en vertrok naar Rotterdam. Hier blijft Gers Pardoel aan zijn muziek werken, ontwikkelt zichzelf als producer en worden zijn bars steeds beter. En wanneer hij zijn eigen muziek aan de regisseur van New Kids laat horen, wordt dit titelsong van New kids ‘Broodje Bakpao’ geboren. Met ‘Broodje Bakpao’ kent de hiphopcarrière van Gers Pardoel een vliegende start.

In 2011 verscheen Gert Pardoels debuutalbum 'Deze wereld is van jou'. De tweede single van dit album 'Ik neem je mee' werd zowel in Nederland als in België een hele grote hit. Dubbel Platina en grootste Nederlandstalige hit in historie Mega Top 50. Ook het nummer Bagagedrager was een groot succes. In 2014 volgen nog de hits 'Louise' en 'Liever dan lief'.

Intussen heeft de rapper een gezin met twee jonge kinderen. Hij is een workaholic van het grootste soort. Altijd bezig met zijn werk, zonder zijn omgeving te verwaarlozen. Zijn gezin is heilig voor hem. Dit heeft hij wel laten zien met het album 'Voor m'n Kids' (2017).

Recent was Gers Pardoel een van de smaakmakers van het VTM-programma 'Liefde voor muziek' en sloot hij theatershow in Vlaanderen met succes af. Ook dit jaar is Gers Pardoel actief met zijn theatershow 'Bijzonder' in Nederland en België.

Wil je Gers Pardoel boeken voor jouw feest of evenement? Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan