Gers Pardoel te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Gers Pardoel

Gers Pardoel boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Gerwin Pardoel wordt op 12 mei 1981, geboren te Nijmegen. Gerwin komt uit een structureel gezin waar de vader hard werkte en de moeder zorgde voor de kinderen en het huishouden. Aan de rust en regelmaat bij familie Pardoel kwam abrupt een einde toen de moeder, Gers was toen 17, overleed aan kanker.

Heel zijn leven stond op zijn kop, waardoor Gers steeds vaker de thuissituatie begon te ontvluchten. Hij zocht afleiding in het skaten, maar besloot het roer volledig om te gooien. Hij zei zijn baan op, ging zichzelf volledig op de muziek richten en vertrok naar Rotterdam. Hier blijft Gers Pardoel aan zijn muziek werken, ontwikkelt zichzelf als  producer en worden zijn bars steeds beter. En wanneer hij zijn eigen muziek aan de regisseur van New Kids laat horen, wordt dit titelsong van New kids ‘Broodje Bakpao’ geboren.

Met ‘Broodje Bakpao’ kent de hiphopcarrière van Gers Pardoel een vliegende start.

Zowel de film als de track vallen in Nederland in de smaak. Hij kreeg zelfs huwelijksaanzoeken via Twitter. Gers Pardoel heeft daarna nog meerdere hits op de Nederlandse markt geïntroduceerd en timmert nog steeds flink aan de weg. Gers Pardoel is dan ook een artiest waar we nog veel van zullen horen.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan