Giel Beelen te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Giel Beelen

Giel Beelen boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Hij heeft alles gedaan wat God verboden heeft. Zijn verleden is een en al sex, drugs en rock ’n roll. En dat allemaal live op de zender.

Giel werkte als technicus bij Noordzee FM, Classic FM en Radio 10 Gold, produceerde bij Stenders In De Middag en daarna, toen hij allang en breed 3FM DJ was, hielp hij de 3FM internet redactie regelmatig uit de brand.

Giel heeft de radio al vroeg in de gaten. Al vanaf zijn achtste levensjaar wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma's als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier.

Door Giel's voorliefde voor spraakmakende, eerlijke radio verslijt hij heel wat omroepen. In september 2003 neemt Giel afscheid van zijn geliefde nachtzendtijd om ’s avonds Gigagiel en Hard en Giel te presenteren bij de NPS op 3FM.

Vanaf 2004 heeft Giel Beelen de 3FM Ochtendshow onder zijn hoede. 'GIEL' is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op 3FM en voor de freaks is er in de nacht van vrijdag op zaterdag 'Nachtegiel' van 01:00 tot 03:30 uur.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan