Glamourama! te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Glamourama!

Met tien man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste coverband van Nederland. Deze kleurrijke showband valt meteen op door de vier (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen.

Met tien man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste coverband van Nederland. Deze kleurrijke showband valt meteen op door de vier (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat Glamourama! speelt), maar ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren 70 en 80. Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.

Al ruim tien jaar behoort Glamourama! tot de top van het evenementencircuit.  Naast een spetterende feestband is Glamourama! een uitstekende begeleidingsband. De professionele en sympathieke muzikanten hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld. De bandleden van Glamourama! staan regelmatig op het podium met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Anita Meyer, Frans Bauer, Dean Saunders, Nick & Simon en Trijntje Oosterhuis. Muzikanten die hun vak verstaan en serieus nemen en dat is terug te zien en horen op het podium.

Glamourama! was o.a. te zien en te horen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten, TT Nacht in Assen, Roze Maandag in Tilburg, Parkfeesten Oosterhout, Midzomergrachtfestival in Utrecht, Gouden Pijl in Emmen, North Sea Regatta in Scheveningen en op het hoofdpodium van het Zwarte Cross Festival.

Van sjieke congressen tot dampende feesttenten, Glamourama! is dè garantie voor een perfect geslaagd feest!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan