Glennis Grace te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Glennis Grace

Glennis Grace boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die ons land rijk is. Zo werd ze door o.a. Buma Stemra benoemd tot de Beste Zangeres van Nederland en is ze door het conservatorium, na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

In 2005 deed Glennis Grace mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Na de single “Hoe” heeft Glennis Grace “Dansen met het leven” uitgebracht, die ook hoog in de Top 50 terecht is gekomen, maar het echte succes kwam in november 2008 bij het uitbrengen van de single “Als Je Slaapt”.     
Twee jaar na haar laatste single “Als je slaapt” (Nr. 9 in de Single Top 100), verrast Glennis Grace vriend en vijand met een dijk van een plaat. En dat niet alleen, maar ook een nieuwe sound, nieuwe producers en een nieuwe look. Inmiddels heeft deze nieuwe weg zijn vruchten afgeworpen.  
Onvergetelijk is haar optreden in De Beste Zangers van Nederland. Haar vertolking van de hit “Afscheid” wordt een nummer-1 hit en ze pakt hiermee direct haar eerste Gouden Plaat.

Eind 2011 werd Glennis door niemand minder dan Edwin Evers gevraagd om een duet op te nemen. Deze Nederlandstalige hitsingle “Wil Je Niet Nog 1 Nacht” is door Edwin Evers geproduceerd die ook de tekst heeft geschreven. Tevens is haar CD “One Night Only” meer dan 50.000 keer verkocht!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan