Goochelaar Cum Fraude te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Goochelaar Cum Fraude

Goochelaar Cum Fraude boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Bent u op zoek naar een veelzijdige goochelaar die al op menig evenement zijn kunsten heeft mogen vertonen? Dan bent u bij Ferry Gerats, alias ''de Goochelaar Cum Fraude''  aan het juiste adres!

Naast goocheltrucs, waarbij het accent ligt op comedy, worden er ook verstandsverbijstering wekkende mysteries vertoond. Bij deze nummers wordt niet alleen de eis gesteld, dat het publiek het geheim niet mag weten. Nee sterker, men mag ook geen enkel vermoeden hebben, hoe het bedrog tot stand is gekomen. Door dit uitgangspunt worden er wonderen vertoond i.p.v. gewoon trucs.

Juist op het moment dat het publiek zich vertwijfeld begint af te vragen of datgene wat men gezien heeft, waar men absoluut geen verklaring voor heeft, nog wel goochelen kan worden genoemd, wordt door een relativerende one liner van Ferry Gerats dat het toch echt allemaal nep is, de verwarring groter. En zit er dus niets anders op dan het verstand te laten capituleren en alleen nog maar te genieten van het ondoorgrondelijke mysterie.

Goochelaar Ferry Gerats laat met zijn humor en wonderen overal een enthousiast publiek achter. Na een optreden bent u in ieder geval vele illusies rijker....

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan