Groove Department te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Groove Department

Groove Department boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Groove Department is een top-100 coverband, gevormd door negen enthousiaste jonge muzikanten. Met een spetterende blazerssectie, strakke ritmetandem en een waanzinnige frontvrouw dendert deze negenkoppige groovemachine sinds het najaar van 2007 door Nederland.

Niet onsuccesvol, want in 2009 ontvingen ze in de Clash of the Coverbands de eerste juryprijs tijdens de halve finale voor hun optreden in Paradiso. Ook heeft Groove Department het podium gedeeld met onder andere Bløf, The Vengaboys, Mooi Wark, DJ Paul Elstak, Michel De Hey en speelden ze van Maastricht tot aan Vlieland en overal daartussenin. De liveshows zijn een uitgekiende mix tussen populaire hits van nu, en de classics van toen met pop, soul, rock, funk, dance en in de zomer zelfs latin.

Naast dat ze door heel Nederland shows weg geven, is de jaarlijkse Summertour van de band inmiddels een fenomeen. Frankrijk, Aruba, Bonaire en Curaçao zijn al ontdekt en dit smaakt naar meer!

Groove Department kan op verzoek in kleine bezetting een jazzrepertoire spelen om de avond met achtergrondmuziek stijlvol in te luiden en vervolgens in complete formatie de dansvloer op zijn kop te zetten. Met een vast technisch team voor licht en geluid onder leiding van Hans Wijnbergen wordt bij elke gelegenheid de optimale Groove Department sound neergezet.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan