Heidi und die Heino's te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Heidi und die Heino's

Heidi und die Heino's boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Wat eind 2002 begon als een grap is anno nu niet meer weg te denken van de Nederlandse podia.

Het was destijds Albert Verlinde die in zijn dichtbekeken programma RTL Boulevard melding maakte van het feit dat de aloude Schlager bezig was aan een heuse comeback. Zonder het zich te realiseren, werd Verlinde hiermee de aangever van wat enige tijd later zou uitgroeien tot Heidi und die Heino's.

Het was musical-ster Tony Neef (Miss Saigon, Chicago, Titanic, Saturday Night Fever, Sweet Charity, Rocky Over The Rainbow en Purper) die de showbizz-journalist op dat moment hartelijk dankte voor de gouden tip!

Veel overredingskracht was niet nodig om vervolgens Brigitte Nijman (Grease, Evita, Dancing Queens, Grace, Sinatra, Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer, Pietje Bell, Songfestival In Concert en Goud) en Rolf Koster (Les Miserables, Dancing Queens, Rocky over the Rainbow, Titanic en Jesus Christ Superstar) voor de groep te interesseren en Heidi und die Heino's waren geboren.

De remake van Ich bin wie Du, origineel ooit vertolkt door Marianne Rosenberg en een van de bekendste exponenten van het Duitse muzikale erfgoed, klinkt in de uitvoering van Heidi und die Heino's als nooit tevoren.

Mit Heidi und die Heino’s geht die Party richtig los!

De vrolijke Schlager-karavaan met hits als onder andere Rosamunde, Fiësta Mexicana, Marmor Stein und Eisen Bricht en Ein Bisschen Frieden, trekt in een sneltreinvaart aan je voorbij.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan