Jeroen Nieuwenhuize te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Jeroen werd op 3 juli 1972 geboren in Hoogerheide en had al binnen vijf jaar zijn eigen studio in de kast van zijn moeder. Dit veranderde na een paar jaar in een echte slaapkamer discotheek opgebouwd uit platenspelers, cassettedecks en een Commodore 64.     

Toen in 1988 de eerste betaalbare CD's op de markt kwamen werden Jeroens platen aan de muur gespijkerd en de eerste stappen naar een professionele carrière waren gezet. Een drive-in show werd opgebouwd, nog meer cd's werden er gekocht en voor 'ie het zelf wist, stond Jeroen te draaien op verjaardagsfeesten in de garages van vrienden.

Al snel volgden de grotere 'gigs' op scholen, campings en discotheken. De radiogekte nam ook steeds grotere vormen aan. Vanaf 1992 was Jeroen te horen op de regionale radio van Zeeland. Intussen werd in de homestudio gewerkt aan een heel ander plan... Jeroen wilde op Radio 538. Na het sturen van een demo werd hij uitgenodigd voor een gesprek. Met succes!

Na Greatest Hits, The Morning J.E.M. en Jeroen Afternoon is Jeroen nu elke maandag tot en met donderdag van 14 tot 16 uur helemaal in zijn element. 

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan