Karikaturist Frank Los te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Karikaturist Frank Los

Karikaturist Frank Los boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Karikaturist, plezierdichter, filosoof, clown, komiek. Frank Los maakt er een soepzooitje van. En dat is maar goed ook. Zo valt er heel wat te beleven en vooral heel veel te lachen.

Volkomen tegendraads en onconventioneel zwemt hij als een vis door het sociale water. Hij brengt graag leven in de brouwerij! Het publiek is niet in staat om hem te plaatsen. Zit er een steekje los of speelt hij et nou? Heeft hij nu ADHD of is hij een emotionele snelkookpan? Of is hij gewoon briljant en doet hij zich dommer voor dan hij is? Frank Los maakt het niet uit wat er allemaal over hem gedacht wordt. Hem gaat het er om de mensen een flinke lachstuip te bezorgen.

Uiteindelijk is Frank Los niet zo gek. Hij weet zich prima aan te passen. Op een straatfestival maakt hij groot spektakel. De tekeningen zijn dan ondergeschikt. Als Frank Los op een feest rondloopt met harde muziek is het precies andersom. Er is al genoeg spektakel. Dus het accent zal dan meer vallen op de karikaturen. Bij sommige groepen, zoals bijvoorbeeld bij studenten, is grove humor welkom. In een andere sfeer is galante en subtielere humor meer op zijn plek.

Moet het intellectueel of juist zonder al te veel inhoud? U hoeft het Frank niet te vertellen. Frank voelt het aan en verandert van kleur als een kameleon. Dat is het voordeel van een act met verschillende ingrediënten. Je kunt er elke keer een ander gerecht van maken.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan