Karikaturist Frank Los te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Karikaturist Frank Los

Karikaturist Frank Los boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Frank Los is de ongelooflijke optelsom van een acteur, karikaturist, plezierdichter, filosoof, goochelaar en stand-up comedian. Frank Los maakt er een soepzooitje van. En dat is maar goed ook. Zo valt er heel wat te beleven en vooral heel veel te lachen!
Met ruim 20 jaar ervaring als entertainer tussen het publiek en op het podium is Frank Los één van de bekendste improvisatoren van het land.

Frank brengt graag leven in de brouwerij! Het is moeilijk om hem te plaatsen: zit er een steekje los of speelt hij het nou? Of is hij gewoon briljant en doet hij zich dommer voor dan hij is? Frank Los maakt het niet uit wat men denkt. Hij wil de mensen gewoon een flinke lachstuip te bezorgen.

Uiteindelijk is Frank Los niet zo gek. Hij weet zich prima aan te passen.
Op een straatfestival maakt hij groot spektakel. De tekeningen zijn dan ondergeschikt. Als Frank Los op een feest rondloopt met harde muziek is het precies andersom. Er is al genoeg spektakel. Dus het accent zal dan meer vallen op de karikaturen.
Ook zijn humor past hij feilloos aan op het publiek: waar het bij het ene feest best een beetje hard mag, is op andere bijeenkomsten een galante en subtielere humor meer op zijn plek.
Moet het intellectueel of juist zonder al te veel inhoud? U hoeft het Frank niet te vertellen. Frank voelt het aan en verandert van kleur als een kameleon.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan