Karren maar! te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Karren maar!

Karren maar! boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Deze dorpsgekken weten als geen ander zichzelf en de mensen op straat bezig te houden. Al ogen ze soms wat lomp en contact gestoord, ze zijn even zo vaak lief, sociaal en hulpvaardig. De ene houdt van boterhammen hagelslag en de ander wordt wel heel makkelijk verliefd.

Met hun unieke voertuig “The blue car” trekken ze er op drukke dagen graag op uit. Echter door hun roekeloze rijgedrag moeten de nodige licht- en geluidseffecten vaak een aanrijding voorkomen. In de overvolle aanhanger zit genoeg materiaal om er een gekke puinhoop van te maken. Natuurlijk bemoeien ze zich met alles en iedereen en zal een ieder weten dat zij er persoonlijk voor zorgen dat het op straat schoon is.

Ze zijn kosten wat het kost opzoek naar interactie, contact en de ware liefde. Dit maakt de situatie niet altijd even eenvoudig. Dan weer willen ze een lieve moeder die voor hen kookt en dan weer een mooi wijf om lekker mee te … (kletsen?). Maar ja, het betreft hier geen ideale schoonzonen.

Soms zult u zich ook afvragen: “is dit straattheater?” of “zijn hier zojuist twee personen aan hun begeleiders ontsnapt?”. Het antwoord luidt: beide !! Geniet van ze zolang het nog kan, er wordt al gezocht.

Onder het motto “We zijn niet gek! We zijn hoogbegaafd!” geven deze figuren een onverwachte wending aan hun knullige aanwezigheid.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan