Kindershow Clown Kriek te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Kindershow Clown Kriek

Kindershow Clown Kriek boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De professionele en interactieve kindershow van Clown Kriek met goochelen, giga goochelstokkenparade, ballonnen en het schattige dwergkonijn Knoef.

In de kindershows van Clown Kriek gebeurt enorm veel. Ze zijn zo afwisselend en grappig dat de kinderen nog lang zullen blijven denken aan hetgeen ze hebben beleefd.

Clown Kriek probeert te goochelen maar hij zou geen clown zijn wanneer er niet van alles mis gaat. Gelukkig zijn de kinderen er om hem te helpen. De kinderen worden op een zeer interactieve manier bij de shows betrokken. Hilarisch is de act met de allergrootste goochelstokken ter wereld. Als er een volwassene uit het publiek wordt gehaald liggen de kinderen helemaal dubbel van het lachen. Wat er precies gebeurt kunnen we natuurlijk nog niet verklappen. We kunnen alleen zeggen: 'Iedereen kan toveren met een eitje'. Uiteraard blijft alles netjes zoals u van Clown Kriek mag verwachten.

Ook laat Clown Kriek zien dat hij een meester is in het modeleren van ballonnen. Als climax wordt het goochelkonijn Knoef op een zeer magische wijze tevoorschijn getoverd. Knoef is een schattig dwergkonijn met lange flaporen dat zeker tot de verbeelding van alle aanwezigen zal spreken.

Vraag naar het speciale school tarief!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan