Kleine Viezerik te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Kleine Viezerik

Kleine Viezerik boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Kleine Viezerik groeide op met vele muziekstijlen; R&B, Soul en later Hiphop. In die ‘periode van wasdom’ ontwikkelde hij zijn passie als artiest. Zijn grootste ambitie was altijd al rappen, maar vaak nam Kleine Viezerik deze lyrische kunstvorm van muzikale tekstoverdracht aanvankelijk nog niet écht heel serieus.

Begin deze eeuw verdiepte hij zich meer en serieuzer in het schrijven van eigen teksten/lyrics. Zo manifesteerde hij zich actief in verschillende teams en collectieven, zoals: Rhymes Connect en Hinderlijke Straat schoften. In dat traject ervaart Kleine Viezerik dat filosoferen zijn ding is. Met Fenomeen start hij het team Onder invloed. Met de komst van Vito & Conflict worden de onderwerpen al snel serieuzer. Ze krijgen goede feedback en worden al snel herkend op straat en in de stad.

Als Kleine Viezerik op zeker moment een directe link legt met Lastpac, versnelt het proces en tekent hij bij Pitu Records. Met nummers als ‘Hosselaar’ en ‘Snelle Laan’ valt het kwartje, raakt de cirkel ronder en dienen de mogelijkheden zich definitief bij hem aan.

Levenservaringen vormen vaak de basis en in de regel het onderwerp van de muziek van Kleine Viezerik. In die boodschap biedt hij de luisteraar een reëel beeld van de snelle laan en een ‘inkijk’ in zijn dagelijkse bestaan. 2011 was het jaar dat Nederland echt kennis maakte met hem. Sinds de release van N Zie De Boy eind 2010 is er vrijwel niemand meer die zijn hit 'Meisje Luister' niet heeft gehoord. Deze hitsingle is inmiddels al meer dan 5 miljoen bekeken op YouTube en stond wekenlang op #1 van de FunX Hiphopchart.

In september 2011 werd hij in het programma Ali B Op Volle Touren (genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2011) gekoppeld aan Willeke Alberti en treedden ze samen op tijdens de State Awards in Rotterdam. Voor deze awardshow was Kleine Viezerik 4 maal genomineerd en nam hij de meest waardevolle award mee naar huis, namelijk de award voor Beste Artiest.

Kortom; in Nederland hebben we met z’n allen Kleine Viezerik in ons hart gesloten.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan