Kraantje Pappie te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Kraantje Pappie is een Nederlandstalige rapper uit Groningen. Kraan kwam op jonge leeftijd in aanraking met de hiphop cultuur door middel van de eerste cd's die hij uit zijn vaders collectie griste. Bodycount en RunDMC maakten een grote indruk op hem en zette hem aan om meer van deze muziek te gaan zoeken.

Langzaam aan leerde Kraantje ook de andere aspecten van deze cultuur kennen, maar niets deed hem zoveel als het rappen. Het spelen met woorden en het kunnen vertellen van je eigen verhaal op de meest (on)mogelijke manieren.      

Al snel kwamen de eerste nummers, samenwerkingen en optredens. Dit alles resulteerde tot het winnen van de talentenjacht -before the fame awards-, hoog eindigen in de landelijke finale van de -Sena POP NL awards-, een optreden en een plek in -The Hall off fame-, bij -Rotjoch zijn 101barz studiosessies (die meer dan 2 miljoen views telt)- en en uitverkochte releaseparty in Simplon van de -Kraantje Pappies Clubvoer Mixtape- (een op internet aangeboden cd).

Ook veroverde Kraan Pappie een plaats in de finale van de Grote Prijs van Nederland 2009 waar zn DJ (Friss) de muzikantenprijs binnensleepte en hij heeft in 2010 met veel succes op het label Noahs Ark zijn -Boulimia EP- gereleased. De release party in Simplon was deze keer nog sneller uitverkocht dan het jaar daarvoor.

Aangesloten bij Noahs Ark (het label van Jiggy Dje), een steeds groter wordend netwerk en met een berg passie en talent op zak, werkt Kraan zichzelf omhoog tussen de grote namen die Nederlandse hiphop/rap cultuur rijk is.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan